Přemýšlíte, do čeho investovat, jakým vybavením obohatit svou restauraci? Můžete vybrat něco, co vám umožní rozšířit nabídku pro zákazníky nebo zařízení, které ušetří či urychlí práci. Nápadů je celá řada, my jsme jich pro vás pár vybrali.
Nejen dobré suroviny, ale také vhodné gastro vybavení jsou zárukou spokojených zákazníků. S dobrým vybavením totiž zvládnete pokrmy připravit rychle a zákazníci nebudou otrávení z dlouhého čekání. Pojďme už ale ke konkrétním tipům.
Výrobník ledové tříště a ledu
Skvělým tipem do horkých letních dnů jsou nejrůznější chladící zařízení od vitrín až po výrobníky ledu a výrobníky chlazených nápojů a ledové tříště. Ať už máte malé bistro, stánek s občerstvením, případně restauraci, ledovou tříšť a chlazené nápoje zákazníci každopádně ocení. K jejich přípravě potřebujete vířič.
Jestliže se vám nechce investovat přímo do vířiče na chlazené nápoje, v letních měsících užijete určitě aspoň výrobníky ledu. A využití nemají jen v letních měsících. Nabízíte-li alkohol či koktejly, do skleniček potřebujete led. Stejně tak se vám budou hodit drtiče ledu, buď manuální, nebo elektrické. Dokážou rozdrtit kostkový i kloboučkový led.
Krouhač zeleniny pro všechna možná využití
Krouhače zeleniny najdou uplatnění opravdu téměř v každé gastro provozovně, ať jde o jídelnu, lahůdkářství, restauraci, rychlé občerstvení, bistro či dokonce kavárnu. Dokážou totiž zpracovávat nejen syrovou zeleninu, nýbrž i ovoce. Nakrouhají taktéž parmezán, čokoládu, brambory apod. Umí plátkovat, nudličkovat, strouhat, kostičkovat, dokonce hranolkovat. Stačí si jen vybrat ten správný disk.
Servírovací vozík aneb i na způsobu servírování záleží
Servírovací vozíky sice nejsou úplně pomůckou do kuchyně, avšak dodají vaší provozovně na profesionalitě. Kromě toho nebudete muset mít strach, zda číšník něco neupustí.