Přeskočit na obsah
Domů » BYDLENÍ » Jak zabavíte své děti při pobytu na zahradě?

Jak zabavíte své děti při pobytu na zahradě?

Relax ve vlastním kousku přírody je prostě super. Musíte si však uvědomit, že vaše děti potřebují spíše aktivitu. Obyčejným ležením na lehátku je příliš nezabavíte. Jaké zahradní vychytávky vybijí jejich baterky a vám dopřejí chvíli klidu?

Hřiště pro soukromý i veřejný sektor

Jsou-li předmětem tématu zahradní houpačky, dětská pískoviště, koupací sudy, workout hřiště nebo další typy zábavných konstrukcí, rozhodně se hodí mrknout na webové stránky známého e-shopu Skluzavky.cz. Ten nabízí jak jednotlivé vychytávky, tak také komplexní dětská hřiště nabízející mnoho prvků na malé ploše. Stejně tak tam najdete populární Montessori hračky, které v jednu chvíli rozvíjí motoriku, rovnováhu, sílu, rychlost i mentální schopnosti nejmenších ratolestí.

Tato společnost zároveň nabízí dětská hřiště pro veřejný sektor. Nejčastěji se jedná o veřejně přístupné sety, které zdobí náměstí v obcích, dětské kouty či „baby friendly“ kavárny a další podniky. Na základě pár kliknutí myši si objednáte pískoviště, dětské domky, trampolíny, dopadové plochy, workout sestavy, skluzavky, kolotoče i stovky dalších položek. Díky tomu zaujmete rodiče i jejich děti.

Máte kvalitní zázemí, kam se můžete schovat?

Koupili jste zahrádku v zahrádkářské kolonii? Pak pravděpodobně řešíte starou a polorozpadlou chatku. Čím ji ale nahradit? Ideální volbou jsou zahradní domky Herold. Ty fungují na bázi jednoduché stavebnice (podobně jako běžný nábytek). Přijdou vám ve složeném stavu a vy si je za jedno až dvě odpoledne sami sestavíte s pomocí návodu. Tyto domky z masivního dřeva přichází ve velikostech skromných 20 metrů čtverečních, stejně jako v prostorných 40 metrech čtverečních. Nejlepší bude, když si dostupné kusy prohlédnete na internetových stránkách zmíněné společnosti.