Přeskočit na obsah
Domů » ŽENY » ZDRAVÍ » Střevní mikrobiom určuje vaše zdraví, délku života i psychickou pohodu

Střevní mikrobiom určuje vaše zdraví, délku života i psychickou pohodu

V posledních několika letech zkoumají vědci povahu našeho střevního mikrobiomu. Právě ten má na svědomí více než 80 % celkové imunity našeho organismu. Je základním stavebním kamenem nálady, nemocí i dalších stavů. Jak zjistíte, jestli je váš mikrobiom v pořádku?

Udělejte si profesionální test

Nebudeme si nic nalhávat – dnešní doba je pro přirozený mikrobiom naprosto šílená. Smažené, přesolené, sladké i průmyslově zpracované potraviny jej neuvěřitelně devastují. Nemluvě o stresu, nedostatku spánku, absenci cvičení…

Nežijete ideálně? Pak si rozhodně musíte udělat test střevního mikrobiomu. Díky němu získáte podrobný přehled o složení svých střev. Na jeho základě vám odborníci vypracují návrh potravinových doplňků na míru, a dokonce i návrh ideálního životního stylu. Mikrobiom test se neobejde ani bez následné konzultace se zkušeným specialistou.

Cesta ke kvalitnějšímu životu

Jak probíhá analýza mikrobiomu? Na webových stránkách pod vloženým odkazem si nejdříve vyberete nejbližší odběrové místo (polikliniky a nemocnice po celém území ČR). Poté zaplaťte vyšetření.

Ihned obdržíte informační e-mail a v rámci několika dní sadu na domácí odběr stolice. Následně odeberete vzorek, uschováte jej do obálky a zastavíte se na zvolené odběrové místo. Do 8–12 týdnů obdržíte kompletní zprávu se vším všudy. Ve finále zajdete na konzultaci s odborníkem.

Díky novým poznatkům a profesionální péči zjistíte, jak zlepšit svou imunitu, zdraví i psychický stav.

Tuto službu přináší inovativní společnost GenX, jež sestává z lékařů, specialistů na výživu, psychologů i dalších odborníků. Ti provádí komplexní vyšetření a vyvíjí účinné doplňky stravy. Na jejich webových stránkách pod odkazem www.genx.cz najdete veškeré informace ohledně testů mikrobiomu.