Přeskočit na obsah
Domů » CESTOVÁNÍ » Milujete lyžování a zimní přírodu? Máme pro vás super tip na ideální dovolenou

Milujete lyžování a zimní přírodu? Máme pro vás super tip na ideální dovolenou

Zima se konečně přihlásila o své slovo a teploty začaly klesat pod nulu. Přesně v tomto období už jsou všechna lyžařská střediska plně připravená na pořádný nával milovníků zimních sportů. Láká vás pořádný oddech, ale očekáváte od něj trochu více než pouhé sjíždění? Víme, kde si vychutnáte nejlepší dovolenou svého života.

Navštivte naše blízké sousedy

Láká vás kombinace nekonečného lyžování/běžkování, spektakulárních vyhlídek a „drsné“ přírody? V tom případě se rozhodně spolehněte na ubytování na Slovensku. Právě naši jihovýchodní sousedé nás potěší blízkou dojezdovou vzdáleností, podobným jazykem, nízkými cenami a podobně naladěnými lidmi.

Jasnou volbou jsou hotely v Popradu (regionu). Ti znalejší z vás zajisté vědí, kam tím míříme. Přesně tak – bavíme se o dovolené ve Vysokých Tatrách. Toto pohoří je po celém kontinentu vyhlášené jako jedno z nejkrásnějších míst celé Evropy.

Chcete-li být přímo ve středu dění, mrkněte se na hotely ve Vysokých Tatrách (městě). Díky stálému turistickému ruchu se dočkáte velmi příjemného ubytování, vyhlášených restaurací a celé řady doplňkových služeb. Právě zima ve Vysokých Tatrách je ideální volbou pro všechny dobrodruhy.

Zimní výlety

Spousta míst a tras ve Vysokých Tatrách je dostupná i v zimním období. Bavíme se třeba o Štrbském Plesu, vodopádu Skok, Jamském Plesu, Starém Smokovci nebo Tatranské Poliance. Najděte si fotografie zmíněných lokalit na internetu. Ihned se přesvědčíte, že nejdou popsat slovy. Vy je můžete vidět na vlastní oči, stačí se k nim vypravit.

Najděte si hotely a ubytování na Hotely.cz. Na tomto oblíbeném portálu v mžiku vyhledáte ověřené pokoje, porovnáte jednotlivé nabídky, najdete zvýhodněné ceny a během několika málo minut utvoříte rezervaci.