Přeskočit na obsah
Domů » PRO FIRMY » Revoluční generátor knihy jízd: Přenosná GPS jednotka s propojením s databází firem

Revoluční generátor knihy jízd: Přenosná GPS jednotka s propojením s databází firem

Fotografie: Přenosná GPS jednotka

V dnešní době, kdy efektivita a řádná správa logistiky a flotil automobilů hrají klíčovou roli v podnikání, se stává využití moderní technologie nezbytným prvkem. Jedním z takových klíčových nástrojů je přenosná GPS jednotka společně s generátorem knihy jízd, který nabízí mnoho funkcí a výhod pro firmy všech velikostí. Díky vyspělé technologii si tak můžete ušetřit čas a tím i nemalé peníze.

LogBookie je přenosná GPS jednotka, která vám pomůže s evidencí jízd. Jednotka je malá a lehká, takže ji můžete snadno nosit s sebou v autě. LogBookie zaznamenává vaši polohu, rychlost a dobu jízdy. Data z jednotky můžete exportovat do knihy jízd, která je akceptována finančními úřady.

LogBookie nabízí řadu funkcí, které vám pomohou s evidencí jízd:

  • Generátor knihy jízd: LogBookie generuje knihu jízd automaticky. Kniha jízd obsahuje všechny informace, které potřebujete pro daňové účely, včetně polohy, rychlosti, doby jízdy a ujetých kilometrů.
  • Evidence tankování: LogBookie vám umožňuje zaznamenávat vaše tankování. Data z tankování můžete použít k výpočtu nákladů na pohonné hmoty.
  • Propojení s databází firem: LogBookie je propojen s databází firem. To vám umožňuje snadno přiřadit své jízdy k jednotlivým zákazníkům nebo projektům.

LogBookie je užitečný nástroj pro všechny, kteří potřebují evidovat své jízdy. Jednotka je snadno použitelná a nabízí řadu funkcí, které vám pomohou s daňovou administrací.

Výhody používání LogBookie:

  • Daňová optimalizace: LogBookie vám pomůže s daňovou optimalizací tím, že vám umožní evidovat vaše jízdy a náklady na pohonné hmoty.
  • Zlepšení řízení nákladů: LogBookie vám pomůže zlepšit řízení nákladů tím, že vám umožní sledovat vaše výdaje na pohonné hmoty.
  • Zvýšení efektivity: LogBookie vám pomůže zvýšit efektivitu tím, že vám umožní plánovat vaše cesty a sledovat vaši polohu.
  • Zjednodušení administrativy: LogBookie vám pomůže zjednodušit administrativu tím, že vám umožní generovat knihu jízd automaticky.

Pokud hledáte přenosnou GPS jednotku, která vám pomůže s evidencí jízd, LogBookie je skvělou volbou. Jednotka je snadno použitelná a nabízí řadu funkcí, které vám pomohou s daňovou optimalizací, zlepšením řízení nákladů, zvýšením efektivity a zjednodušením administrativy.

Další informace o LogBookie najdete na webových stránkách www.logbookie.eu.