Přeskočit na obsah
Domů » AUTO MOTO » Dovolená na motorce? Skvělý nápad!

Dovolená na motorce? Skvělý nápad!

Fotografie: kawasaki-vulkan

Rádi jezdíte na motorce? A na jak dlouhé trasy? Jen si občas vyjedete na projížďku po okolí, nebo jste schopni naráz urazit i pár stovek kilometrů?

O počet ujetých kilometrů však vůbec nejde. Důležitější jsou zážitky, a těch na motorce můžete zažít spoustu. Jízda na motorce je především filosofie a životní styl. A láska na celý život, které když se jednou propadne, tak se z jejích spárů hned tak snadno nevymaní.

Dovolená, jak má být

Co byste řekli takové jízdě podél mořského pobřeží? S dechberoucími výhledy a mořským větrem v zádech? Že nesplnitelný sen? Ale vůbec ne. A že si na dlouhou jízdu netroufáte? To ale vůbec nevadí. K moři můžete dojet automobilem s motorkou ve vleku. A motorkou na místě vyrážet na výlety. Pojedete, kdy budete chtít a kam budete chtít. Zastavíte, kde se vám zlíbí. A pokud se vám tam opravdu zalíbí, tak tam třeba strávíte celé odpoledne. Dovolená na motorce je totiž především o svobodě. Zamlouvá se vám takový scénář? Pokud ano, tak přestaňte snít a takovou dovolenou si prostě dopřejte.

Nemáte motorku?

To také nevadí. Můžete si ji vypůjčit. Ale nespoléhejte se na půjčovny v dovolenkových destinacích, jejichž nabídka je přeci jen omezená a ty nejlepší modely jsou rezervované hodně dlouho dopředu. Místo toho si ji vypůjčte zde v Čechách. Své služby vám nabízí například Půjčovna Motorek Praha. Jedná se o rodinnou firmu, která má za sebou již téměř 15 let provozování půjčovny motorek a skútrů. Setkávají se zde nadšenci, kteří chtějí prožít dobrodružství na dvou kolech. V nabídce najdete téměř 40 různých modelů motorek a skútrů, a to nejen pro zkušené jezdce, ale i pro začátečníky, kteří si chtějí vyzkoušet své první motorkářské dobrodružství.

Na motorce, nebo skútru?

Jakou byste rádi? Rychlou japonskou? Nebo spíš upřednostňujete ležérní jízdu na Harleyi? V nabídce jsou modely všech světových značek (Honda, Kawasaki, Yamaha i Harley Davidson). Stejně jako malé skútry. Nemyslete si, nezapomenutelné zážitky prožijete i na malém skútru.

Za kolik?

Víkend na Hondě CMX500 Rebel vyjde na necelých pět tisíc korun. Týden už ale jen na dvojnásobek. Čím delší dobu na motorce strávíte, tím nižší denní sazba vám bude účtována. Kompletní nabídku, ceník a podmínky zápůjčky si nastudujte na stránkách www.motorky-pujcovna.cz.