Přeskočit na obsah
Domů » AUTO MOTO » Výroba autokoberců s výšivkou a logem od Perfect Carpets

Výroba autokoberců s výšivkou a logem od Perfect Carpets

V dnešním uspěchaném světě, kdy většinu času trávíme v našich vozech, je důležité mít interiér auta co nejpohodlnější a nejstylovější. A právě v tom nám může pomoci společnost Perfect Carpets s.r.o., jež je odborníkem na výrobu textilních autokoberců pro všechny typy vozů. Od roku 2004 sídlí na Vysočině v Třebíči a přináší svým zákazníkům možnost individuálního výběru a designu pro každé auto.

Perfektní koberce pro vaše auto

Perfect Carpets s.r.o. získala své kořeny v Nizozemsku jako součást nadnárodní společnosti Gebumat B.V. Již od počátku měla jasnou vizi, a to stát se předním výrobcem autokoberců na trhu. A zároveň poskytnout zákazníkům kvalitní produkty s ohledem na jejich individuální potřeby. Díky tomuto závazku a vytrvalosti se firma rychle rozrostla a od roku 2004 je pevně usazena v České republice, odkud pokrývá trhy v Česku, Slovensku a dalších evropských zemích.

Specializace na autokoberce s výšivkou

Co dělá Perfect Carpets s.r.o. tak výjimečnou, je její schopnost nabídnout zákazníkům autokoberce s logem a výšivkou. Tato nabídka umožňuje zákazníkům přizpůsobit svůj interiér auta do posledního detailu. Chcete-li mít na svých autokobercích třeba váš oblíbený citát nebo své vlastní monogramy, můžete si to snadno zajistit. Výšivka dodává autokobercům luxusní vzhled a odráží individuální styl každého majitele vozu.

Široký výběr barevného obšití

Další unikátní možností, kterou www.perfect-carpets.cz nabízí, je široký výběr barevného obšití pro vybrané autosety nebo jednotlivé koberečky. Díky této možnosti si mohou zákazníci vybrat kombinaci barev, jež bude ladit s interiérem jejich auta a vytvoří tak dokonalý look.

Kvalita na prvním místě

Společnost Perfect Carpets s.r.o. si zakládá na kvalitě svých produktů. Proto vyrábí autokoberce ve třech vlastních moderních výrobních závodech – v Nizozemsku, České republice a Rumunsku. Každý závod dodržuje nejvyšší standardy, aby zákazníkům poskytl produkty, jež budou nejen stylové, ale také odolné a dlouhotrvající.

Perfektní společník

Pokud hledáte autokoberce s výšivkou, autokoberce s logem nebo prostě jen kvalitní koberec do auta, není pochyb, že Perfect Carpets s.r.o. je tím pravým místem pro vás. S více než 15 lety zkušeností a moderními výrobními zařízeními se společnost pyšní svými výrobky, které nezklamou. Ať už cestujete na dlouhé vzdálenosti, či se jen projíždíte po městě, autokoberce od Perfect Carpets s.r.o. budou vždy perfektním společníkem na vaší cestě.