Přeskočit na obsah
Domů » BYDLENÍ » ZAHRADA » Plot jedině s montáží

Plot jedině s montáží

Jsou lidé, které baví práce kolem domu. Jsou to takoví ti kutilové, kteří mají doma veškeré nářadí, leccos umí opravit a vždy vám ochotně se vším poradí. Takoví si obvykle i plot postaví sami. Jenže všichni to neumí, nebo případně nemají čas to řešit. Co potom? Těm zbývá jediné, a sice nechat si plot postavit. Na první pohled to vypadá jednoduše, ale i stavba plotu vás může nepěkně potrápit. Díly jsou těžké, chce to umět přesně měřit a zacházet s různými nástroji. Ne každý to umí, proto jsme tu my – Kulkabex, s.r.o. Postavíme vám betonový plot podle vašich představ.

Proč byste měli chtít betonový

Na našem webu a samozřejmě také ve vzorkové prodejně můžete vidět nejrůznější dekory betonového oplocení, které vám nejen dodáme, ale také namontujeme. Vybírat můžete z několika barevných provedení a designových variant. Plotům, které byly z jedné strany hladké, dávno odzvonilo. Teď jsou k dispozici oboustranné ploty se stylovými dekory, ať už jde o cihličky, štípaný či skládaný kámen. Velmi populární jsou také lamely, které zajišťují moderní vzhled plotu vhodný zejména k minimalistickým domům. Budete-li vybírat on-line, využijte nástroj konfigurátor. Zadáte zvolené parametry plotu a uvidíte vizualizaci oplocení. Díky tomu můžete vyzkoušet více variant a vybrat si oplocení podle vašeho gusta.

Jakmile máte vybráno, objednejte si u nás plot i s montáží. Máme k dispozici zkušené montážníky, kteří se realizacemi oplocení zabývají již řadu let. Plot k vám nejen přivezeme, ale také postavíme, uklidíme po sobě a zanecháme kolem vašeho domu stylový plot, který vydrží skoro vše. Prohlédněte si naše betonové ploty a nechte si jeden z nich postavit kolem vašeho domu. Betonové ploty jsou vyrobeny z kvalitního certifikovaného betonu, takže jsou velmi odolné vůči mechanickým vlivům i rozmarům počasí. Svým vzhledem se hodí ke starším domům i novostavbám.